Globala mål

Med kunskap för en mer hållbar fastighetsbransch

 

Som yrkeshögskola inom fastighetsbranschen kan vi med kunskap bidra till en mer hållbar och effektiv energianvändning genom djupgående kunskaper i bland annat energieffektivisering och energioptimering. Samtidigt som våra studenter får både utbildning i och praktisk erfarenhet av hur man minskar städers miljöpåverkan och skapar säkrare bostadsområden för alla. För att säkerställa att våra studenter är med och formar en grönare och mer hållbar förvaltning erbjuder vi lärare handplockade från branschen, möjlighet att praktisera den teoretiska kunskapen under LIA samt ett ständigt samarbete med fastighetsbranschen för att skapa högkvalitativa utbildningar som tillgodoser det verkliga behovet.

 

 quote

”Vi har valt att prioritera fem av de globala mål inom FN:s Agenda 2030 som är mest relevanta för oss som utbildningsanordnare inom fastighetsbranschen.”

Dennis Hultman Kursansvarig Fastighetsakademin

Fastighetsbranschen står idag för uppemot 40 % av Sveriges energianvändning. Därför ser vi till att våra studenter får djupgående kunskaper för att minska och effektivisera energianvändningen under kommande år.

 

arrow

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar?

Ring oss på 031-734 11 60 eller mejla info@fastighetsakademin.se